Rukmini Vijayakumar © Sunny Jagesar / Maarten Evenhuis

Early bird acties


De Uitmarkt in Amsterdam is traditiegetrouw hét startsein van het Nederlandse culturele seizoen. De 41ste editie wordt gevierd rond het Oosterdok en op het Marineterrein Amsterdam van 24 tot 26 augustus 2018. Een week later volgt het UIT Festival Den Haag, de Haagse trailer van het culturele seizoen. Speciaal voor de culturele seizoensopeningen heeft Korzo een aantal knallende early bird acties voor het India Dans Festival.

PASSE-PARTOUT VOOR 50 EURO

Voor wie helemaal wil opgaan in het India Dans Festival is er een voordelige festivalpasse-partout. Bij aanschaf voor 3 september 2018 ontvangt u €5,- korting en betaalt u slechts €50,- per persoon. Het passe-partout is hier verkrijgbaar.

5 EURO KORTING OP THARI - THE LOOM

Tijdens de UITmarkt Amsterdam op zaterdag 25 en zondag 26 augustus kunt u voor slechts €15,- tickets kopen voor de Nederlandse premiere van Thari - The Loom van Malavika Sarukkai en Sumantra Ghosal op dinsdag 23 oktober. De tickets zijn alleen te koop bij de stand van Dansersfonds ´79 | Holland Dance Festival | Korzo, te vinden op het Marineterrein Amsterdam (stand 64).

15% KORTING OP TICKETS

Op 1 en 2 september ontvangt u 15% korting* op tickets voor de voorstellingen van het India Dans Festival die in het Korzo theater plaatsvinden. Bestel uw tickets op deze dagen voordelig online of kom naar de kassa van het Korzo theater aan de Prinsestraat 42 in Den Haag. Deze is op zaterdag 1 september geopend tot 22.15 uur en op zondag 2 september te vinden in de Korzo Kraam op de Cultuurmarkt van het UIT Festival (rondom Lange Voorhout).

* De korting geldt alleen op het normale tarief en is niet geldig i.c.m. andere kortingen.

You are here