© Sunny Jagesar

Club Bombay

Naast prachtige voorstellingen is er veel meer te beleven tijdens het festival. Dit alles gebeurt in Club Bombay. Zo worden er mooie filmdocumentaires getoond en is er ruimte voor inspirerende nagesprekken, leuke meet & greets, lekkere diners en leerzame workshops. Toegang is voor bijna alle Club Bombay programma’s gratis, maar voor de workshops en diners moet een ticket gekocht worden.

Op zaterdag 28 oktober kunt u backstage heerlijk genieten van de smaakvolle Indiase keuken samen met de makers van Satyagraha in de Keuken van Korzo. Daarnaast organiseert het naastgelegen Restaurant Floc speciaal voor het festival een Indian Pop-Up. Kies voor vis, vlees of vega en geniet van een heerlijk 3-gangenmenu. Maak uw diner compleet met speciale Indiase wijnen. U kunt aanschuiven vanaf 17.30 uur tot uiterlijk 18.30 uur en Floc zorgt ervoor dat u op tijd bent voor de voorstelling.

Tijdens het India Dans Festival worden diverse films en documentaires getoond. Toegang is gratis.

Indiase muziek is van oudsher al verweven met de Indiase dans en minstens zo rijk. Binnen het India Dans Festival is veel live muziek verbonden aan dansproducties. Onze partner Zuiderstrandtheater / De Nieuwe Kerk organiseert in dezelfde maand een aantal Indiase concerten. Samen openen we op 1 oktober Holland India Festivals in De Nieuwe Kerk. Kijk op www.zuiderstrandtheater.nl/hollandindia voor hun Indiase concertprogramma.

Naast de voorstellingen is er tijdens het festival veel ruimte om te praten, discussiëren en elkaar en de artiesten te ontmoeten. Zo vinden er nagesprekken plaats en kunt u tijdens de meet & greets de dansers ontmoeten en met ze op de foto.

Tijdens het India Dans Festival kunt u kiezen uit een gevarieerd aanbod van verdiepende - en introductieworkshops. Zo zijn er open lessen tijdens de Monday Movement Class en een introductieworkshop Indiase dans waar iedereen aan mee kan doen. Gevorderde Bharatanatyam dansers kunnen hun kennis verdiepen tijdens de Weekend Intensive. Naast dans kunt u ook kennis maken met de martial arts stijl Kalaripayattu en leert u hoe lekker en gezond Vedisch koken is.

You are here